SEARCH

Tadalafil 10 tabletter 4 milligram

In Stock

18.00

Melding: Tadalafil 10 tabletter 4 milligram tas en tablett en time før sex

Produsent: Centurion Laboratories

Tabletsammensetning: 40 mg tadalafil

Mengde
Compare

Instruksjoner for bruk Tadalafil 10 tabletter 4 milligram

Tadalafil 10 tabletter 4 milligram tabletter er en dobbel dose av medisinen mot impotens. Denne emballasjen med Tadalafil 40 mg anbefales for overvektige menn (fra 100 kg) eller for fraksjonalt inntak av ½ eller ¼ av en tablett om gangen. Å være overvektig forårsaker ofte helseproblemer, inkludert en reduksjon i mannlig styrke. Men dette er ikke en grunn til å få slutt på det intime livet. Indisk generisk Tadalafil 10 tabletter 4 milligram er prisen på en billett til en verden av livlige seksuelle gleder for menn i alle størrelser og aldre.

Prinsippet om drift av en sexforsterker er ganske enkelt: blodsirkulasjonen forbedres og penis reiser seg til rett tid. Ansvarlig for dette er Tadalafil, som er en PDE-5-blokker, utvider blodkar og forhindrer svikt i et avgjørende øyeblikk. Alt du trenger er å drikke middelet og føle den seksuelle opphisselsen som partneren din forårsaker. For mot, har du råd til en flaske vin, alkohol i rimelige mengder vil ikke skade.

Indikasjoner for bruk av Tadalafil 10 tabletter 4 milligram

Hovedårsaken til å bestille Tadalafil 10 tabletter 4 milligram er en svak, ikke lang ereksjon eller dens fullstendige fravær. Bruk piller for styrke fra sak til sak, i tilfeller der du trenger å være på toppen. Eller ta et fullstendig behandlingsforløp og glemme impotens i et helt år. Generisk Tadalafil 10 tabletter 4 milligram vil hjelpe når du er sliten og ikke egentlig vil ha sex, men partneren din insisterer.

Tadalafil 10 tabletter 4 milligram bruksanvisning

Stimulerende middel er i form av tabletter som er lette å svelge med vann. Tadalafil 10 tabletter 4 milligram tas en tablett en time før sex.

Vær oppmerksom på at dosen på 40 mg er stor og kun er egnet for store menn eller som anvist av behandlende lege.

Hvis du har normal vekt, del Tadalafil 40 mg tablett i to og ta bare en av dem, det vil si 20 mg.

Tadalafil 10 tabletter 4 milligram godtas av kroppen, uavhengig av matinntak og periode på dagen. Det ønskede resultatet vises på en time og varer i 32 timer. Ereksjonspiller fungerer bare når en mann blir vekket. Ingen kunstige opplevelser og fallgruver, ingen vil merke at du tar et sentralstimulerende middel.

Kontraindikasjoner

  • Prisen på Tadalafil 10 tabletter 4 milligram er helt overkommelig, men patogenet har en liste over kontraindikasjoner:
  • alder under 18 år;
  • risikoen for en allergisk reaksjon på Tadalafil;
  • alvorlig hjerte-, nyre- eller leversykdom;
  • høy risiko for hjerneslag eller hjerteinfarkt;
  • samtidig administrering av medisiner med nitrater;
  • tar hemmere og behandler urogenitale problemer.
  • Hvis du har noen sykdommer i kroppen, må du besøke lege før du tar et generisk legemiddel.

Legemidlet kan forårsake hodepine og dyspepsi, som forsvinner innen 24 timer.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Tadalafil 10 tabletter 4 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Stimulerende middel er i form av tabletter som er lette å svelge med vann. Tadalafil 10 tabletter 4 milligram tas en tablett en time før sex.
Back to Top