SEARCH

Tadalafil 10 tabletter 2 milligram

In Stock

29.00

Melding: Legemidlet må tas 20-30 minutter før ønsket samleie og starte seksuell stimulering

Produsent: Fortune

Tabletsammensetning: 20 mg tadalafil

Mengde
Compare

Hva er Tadalafil 10 tabletter 2 milligram?

Tadalafil 10 tabletter 2 milligram tabletter er et moderne middel for å eliminere problemer med nedsatt styrke. Generisk Tadalafil 10 tabletter 2 milligram kan tas én gang for å forbedre styrken før samleie eller et kurs for behandling av erektilproblemer og impotens. Legemidlet er bra fordi det kan brukes når som helst på dagen og er kompatibelt med alkohol. Effektiviteten av Tadalafil 10 tabletter 2 milligram avhenger av dosering og administreringsfrekvens.

Handlingsprinsippet til Tadalafil 10 tabletter 2 milligram

Den viktigste aktive ingrediensen i Tadalafil 10 tabletter 2 milligram er en selektiv reversibel hemmer Tadalafil, generisk Tadalafil. Det virker direkte på det svampete erektile vevet på tidspunktet for seksuell opphisselse, noe som tyder på en ereksjon av penis. Under påvirkning av Tadalafil reduseres tonen i de glatte musklene i arteriene, penis mottar mer blod, og som et resultat vises en stabil ereksjon.

Etter påføring, ikke vær redd for ufrivillig ereksjon, det skjer bare under naturlig opphisselse. Ingen vil vite at du har tatt stoffet.

Det mannlige patogenet Tadalafil 10 tabletter 2 milligram opprettholder evnen til normal styrke i 36 timer etter at du har tatt pillen. I løpet av denne tiden kan du ha samleie gjentatte ganger og få en stabil ereksjon.

Etter fullført behandlingsforløp vedvarer den positive effekten i form av fravær av ereksjonsproblemer i et år. Videre anbefales et gjentatt kurs.

Hvem er Tadalafil 10 tabletter 2 milligram for?

Potensmidlet er foreskrevet for voksne menn som ønsker å forbedre sin mannlige styrke. Det er verdt å bestille Tadalafil 10 tabletter 2 milligram i tilfelle noen nyanser med styrke: utilstrekkelig varighet, så vel som delvis eller fullstendig fravær.

Tadalafil 10 tabletter 2 milligram bruksanvisning

Legemidlet Tadalafil 10 tabletter 2 milligram inneholder 20 mg Tadalafil i tabletter. Én hel tablett er nok for en vellykket dato som varer mer enn en dag. Legemidlet må tas 20-30 minutter før ønsket samleie og starte seksuell stimulering. Ikke glem å ta hensyn til at det aktive stoffet i stoffet begynner å virke nøyaktig i øyeblikket av din naturlige seksuelle opphisselse. Disse tablettene påvirker ikke graden av opphisselse og kan bare påvirke graden av styrke. Det er ikke tilrådelig å ta mer enn en 20 mg på 24 timer.

For å ta kurset, må du ta hensyn til grunnårsakene til utilstrekkelig ereksjon av penis og utarbeide et individuelt behandlingsregime. Vi anbefaler at du gjennomgår den nødvendige undersøkelsen og rådfører deg med en urolog.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Tadalafil 10 tabletter 2 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Den viktigste aktive ingrediensen i Tadalafil 10 tabletter 2 milligram er en selektiv reversibel hemmer Tadalafil, generisk Tadalafil.
Back to Top