SEARCH

Sildenafil 10mg

In Stock

22.00

Melding: Svelg tabletten med rikelig med vann.

Produsent: Aurochem

Tabletsammensetning: 100 mg Sildenafil

Mengde
Compare

Instruksjoner for bruk Sildenafil 10mg

Når det gjelder piller for styrke, er Viagra det første som kommer opp i tankene dine. Dette er ikke overraskende, fordi stoffet Sildenafil 10mg var en av de første trygge stimulantene som ga menn håp om et normalt intimt liv. Samtalen handler ikke bare om aldersrelatert impotens, men også de tilfellene når unge menn ikke kan av forskjellige grunner.

Sildenafil 10mg er effektivt for situasjons eliminering av erektilproblemer av forskjellig art.

Psykogen dysfunksjon assosiert med stress, psykiske problemer og nervesykdommer. Kan påvirke kvaliteten og varigheten av en ereksjon. Eller uttrykt i det faktum at penis ikke alltid “fungerer”. I slike tilfeller fungerer Sildenafil 10 tabletter 10 milligram tabletter med et smell.

Årsaken til organisk erektil dysfunksjon er sykdommer, sirkulasjonsforstyrrelser, aldersrelatert utryddelse av reproduksjonssystemet. Generisk Sildenafil 10mg kan midlertidig lindre symptomene, men kontakt legen din for en grundig løsning.

Hvordan fungerer middelet

I de fleste tilfeller av brudd på styrken, ligger årsaken i dårlig blodtilførsel til penis.

Hver Sildenafil 10 tabletter 10 milligram tablett inneholder den reversible PDE-5-hemmeren Sildenafil 10 tabletter 10 milligram. Det blokkerer fosfodiesterase og reduserer spenningen i arteriene og kjønnsmuskulaturen. Under opphisselse (med intime kjærtegn) kommer blod fritt inn i penis, hever den og øker i størrelse.

Etter vellykket gjennomføring av samleie blir det mannlige organet som det var, men etter en liten pusterom er det klart til å fortsette. Siden ereksjonspiller tar 4-6 timer, kan du ha sex flere ganger på rad, noe som gir deg og partneren din glede.

For hvem

Sexforsterkeren er ment for menn over 18 år og uten aldersgrenser. Hovedbetingelsen er fravær av medisinske indikasjoner som forbyr seksuell aktivitet.

Kjøp Sildenafil 10mg i Norge

Du kan kjøpe sildenafil i butikken vår

Instruksjoner for bruk

Et av de populære navnene på stoffet er “blå piller” på grunn av skyggen av stoffets ytre skall. Hver tablett er diamantformet og inneholder Sildenafil 100 mg.

Sildenafil 10mg bør tas en time før forventet nærhet. Svelg tabletten med rikelig med vann. Sildenafil 10mg begynner å virke på 15-60 minutter. Hvis du vil at middelet skal fungere raskere, bruk det på tom mage. Hvis du spiser (eller umiddelbart etter) vil absorpsjonen av tabletten bli komplisert av fordøyelsen av maten i magen. Å drikke alkohol mens du bruker et sentralstimulerende middel er forbudt.

Prisen på Sildenafil 10 tabletter 10 milligram er proporsjonal med kvaliteten, men hvis du ønsker det, kan du erstatte det originale legemidlet med dets generiske midler, som er mye billigere.

Kontraindikasjoner Sildenafil 10mg

Alle kan kjøpe Sildenafil 10 tabletter 10 milligram, men sørg for følgende før du bruker medisinen:

  • At du ikke er allergisk mot Sildenafil.
  • Ingen forverring av mage-, lever-, nyre-, hjerte- eller øyeproblemer.
  • Du blir ikke behandlet med andre stoffer for impotens hos menn.
  • Du tar ikke produkter som inneholder nitrater (dette kan være både medisiner og myke stoffer).

Bivirkninger er sjeldne, som det fremgår av Sildenafil 10mg anmeldelser, og forsvinner i løpet av få timer. Det er en mulighet for å “bli farget”, få en rask puls eller smerter i templene.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Sildenafil 10mg”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

I de fleste tilfeller av brudd på styrken, ligger årsaken i dårlig blodtilførsel til penis. Hver Sildenafil 10 tabletter 10 milligram tablett inneholder den reversible PDE-5-hemmeren Sildenafil 10 tabletter 10 milligram. Det blokkerer fosfodiesterase og reduserer spenningen i arteriene og kjønnsmuskulaturen. Under opphisselse (med intime kjærtegn) kommer blod fritt inn i penis, hever den og øker i størrelse.
Back to Top