SEARCH

Kamagra 50 mg tabletter

In Stock

23.00

Melding: Virkningen av stoffet begynner en time etter inntak. Denne spesifisiteten bør tas i betraktning for ikke å møte ubehagelige konsekvenser og en uventet mangel på ereksjon.

Produsent: Ajanta

Tabletsammensetning: 50 mg Sildenafil Citrate

Mengde
Compare

Kamagra – effektive piller for seksuell svakhet
Utseendet til potensfeil skremmer menn med utviklingen av fullstendig seksuell impotens og impotens. For å takle angst og eliminere uforutsette forlegenhet, er det nok å kjøpe Kamagra 50 – piller, hvis inntak hjelper til med å gjenopprette mekanismen for ereksjonsdannelse.

Kjennetegn ved stoffet

Eliminering av erektil dysfunksjon er hovedformålet med Kamagra 50. Dens bruk gir symptomatisk eliminering av manifestasjoner av seksuell svakhet forårsaket av organiske eller psykosomatiske lidelser i kroppen. Grunnlaget for stoffet er Sildenafil – en kraftig potensregulator, som også brukes i produksjonen av den berømte Viagra.

Hver Kamagra-tablett inneholder 50 mg aktivt stoff, som er halvparten av maksimal dose. Takket være dette kan en mann bruke medisinen til å bekjempe manifestasjoner av seksuell svakhet av varierende intensitet. Generic hjelper til med å eliminere mindre brudd og forstyrrelser, og takler også alvorlige manifestasjoner av erektil dysfunksjon.

Virkningen av stoffet er basert på eliminering av enzymaktiviteten til PDE-5. Dens nøytralisering gjør det mulig å gjenopprette mekanismen for utseendet til en naturlig ereksjon, lindrer krampe i karene i bekkenorganene og sørger for full blodfylling av de kavernøse kroppene i penis.

Spesifikasjon av applikasjonen

Behovet for å kjøpe Kamagra 50 oppstår hos menn som med jevne mellomrom opplever manifestasjoner av erektil dysfunksjon. Bruk av nettbrett blir hensiktsmessig på bakgrunn av overarbeid, stress, konstant fysisk eller psykisk stress. Styrkeregulatoren vil bidra til å takle seksuell svakhet så naturlig som mulig, uten å forårsake en kunstig økning i penisens holdbarhet.

Virkningen av stoffet begynner en time etter inntak. Denne spesifisiteten bør tas i betraktning for ikke å møte ubehagelige konsekvenser og en uventet mangel på ereksjon.

Tidenes virkningstid er omtrent 4-5 timer. I løpet av denne tiden kan du ha sex uten å bekymre deg for feilbrann.

Inntakshastigheten er ikke mer enn 1-2 tabletter. Maksimal dose på 100 mg (2 tabletter) takler alvorlige manifestasjoner av dysfunksjon.

Kostnaden for generiske er mye lavere enn den opprinnelige prototypen, så du kan kjøpe Kamagra 50 i vår nettbutikk til en ganske rimelig pris. Levering av nettbrett utføres over hele landet via post.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Kamagra 50 mg tabletter”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Tidenes virkningstid er omtrent 4-5 timer. I løpet av denne tiden kan du ha sex uten å bekymre deg for feilbrann. Inntakshastigheten er ikke mer enn 1-2 tabletter. Maksimal dose på 100 mg (2 tabletter) takler alvorlige manifestasjoner av dysfunksjon.
Back to Top