SEARCH

Kamagra Oral Jelly

In Stock

19.00

Melding: Du bør ikke ta stoffet etter å ha spist fet, tung mat – dette kan redusere utbruddet av ønsket effekt.

Produsent: Ajanta

Tabletsammensetning: 100 mg Sildenafil Citrate

Mengde
Compare

Kamagra Oral Jelly er et medikament som brukes til å behandle manglende evne til å oppnå og opprettholde en god ereksjon, samt den raske utbruddet av ejakulasjon hos menn i ulike aldersgrupper. Legemidlet er tilgjengelig i form av blåbelagte tabletter. Kamagra har en kompleks effekt, som samtidig styrker ereksjonen og forlenger varigheten av samleie. Sammensetningen av tablettene inkluderer to hovedkomponenter: sildenafil og dapoksetin. Kamagra er tilgjengelig i mange store apotek i Norge. Prisen avhenger av dosering, produsent og opprinnelsesland for stoffet.

Den aktive ingrediensen i Kamagra er sildenafil (100 mg). Kamagra 100mg har en mild effekt på den mannlige kroppen. Forårsaker ikke en økning i testosteron og reproduktiv dysfunksjon.

Beskrivelse av stoffet Kamagra gelé

Kamagra Oral Jelly er et medikament for å øke styrken hos menn. Virkestoffet er sildenafil. Slipp skjema – gelé. Legemidlet har forskjellige fruktadditiver: appelsin, ananas, banan, druer, jordbær. Etterlater ingen ubehagelig ettersmak. Posen inneholder 100 mg gelélignende preparat.

Hvordan virker det

Sildenafil er en type 5 fosfodiesterasehemmer, som blokkerer fri blodgjennomgang gjennom kjønnsorganene. Takket være det aktive stoffet i analogen til Viagra slapper de glatte musklene i penisarteriene av, og blodstrømmen til bekkenorganene forbedres. I nærvær av seksuell opphisselse vil en mann føle en ereksjon, noe som er nødvendig for langvarig samleie.

Kamagra: Metode for administrering og dosering av stoffet

Kamagra Oral Jelly må tas 1 pose per dag. Legemidlet kan oppløses i litt vann, men dette er ikke nødvendig. Det er mulig å bruke gelen fra en pose. Du bør ikke ta stoffet etter å ha spist fet, tung mat – dette kan redusere utbruddet av ønsket effekt.

Alkoholkompatibilitet

Kamagra Oral Jelly er ikke kompatibel med alkohol.

Starttid, varighet av effekten

Kamagra Oral Jelly begynner å virke 10-15 minutter etter inntak. Maksimal konsentrasjon av det aktive stoffet i blodet observeres 1-2 timer etter inntak. Varigheten av effekten er opptil 6 timer.

Indikasjoner

Kamagra Oral Jelly er indisert for menn med ereksjonsproblemer. Dette kan enten være et fullstendig fravær av ereksjon eller en utilstrekkelig varighet for samleie. Jelly anbefales til menn som har problemer med å ta piller.

Kontraindikasjoner

Før du bruker Kamagra Oral Jelly, må du lese listen over kontraindikasjoner, som inkluderer:

  • Parkinsons sykdom.
  • samtidig bruk med andre legemidler for behandling av erektil dysfunksjon.
  • multippelt myelom.
  • intoleranse mot komponentene i stoffet.
  • ustabil angina.
  • Peyronies sykdom.
  • samtidig administrering med medisiner som inneholder nitrater.
  • retinitis pigmentosa ..

Det anbefales ikke å ta stoffet av menn under myndighetsalderen. Hvis det oppstår ubehag, anbefales det å slutte å ta stoffet og oppsøke lege for råd.

Levering av Kamagra Oral Jelly i Norge

Vi leverer med suksess Kamagra fra følgende byer i Norge: Ålesund, Arendal, Bærum, Bergen, Fana, Bodø, Drammen, Fredrikstad, Halden, Hamar, Hammerfest, Haugesund, Kabelvåg, Kristiansand, Kristiansund, Lillehammer, Molde, Moss, Narvik, Oslo , Porsgrunn , Ringsaker, Sandefjord, Sandnes, Skien, Stavanger, Steinkjer, Svolvær, Tønsberg, Tromsø, Trondheim, Vadsø.

Bestill i dag og få Kamagra Oral Jelly til den beste prisen i Norge innen en uke!

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Kamagra Oral Jelly”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Kamagra Oral Jelly er ikke kompatibel med alkohol.
Back to Top