SEARCH

Sildenafil 100mg

In Stock

28.00

Melding: Svelg tabletten med rikelig med vann

Produsent: Ranbaxy

Tabletsammensetning: Sildenafil 100mg

Mengde
Compare

Om stoffet

Erektil dysfunksjon er ikke bare forbundet med et fysisk problem, men påvirker også en manns psykologiske status betydelig. Dette kan føre til at en mann med seksuell dysfunksjon blir irritabel, ukommunikasjonsfull og mutt. Men fortvil ikke, da riktig behandling vil bidra til å takle et ubehagelig problem. For at denne behandlingen skal være effektiv, anbefaler vi at du kjøper Sildenafil 100mg.

Sildenafil 100mg for behandling av erektil dysfunksjon

Sildenafil 100mg er et medikament basert på Sildenafil. Det tillater menn med erektil dysfunksjon å oppnå en stiv tilstand av penis. Prinsippet for dens handling er enkelt … Når en mann opplever opphisselse under påvirkning av stoffet, slapper karene i det lille bekkenet og kjønnsorganene ut og utvides, slik at mer blod strømmer til dem. Når arteriene utvides og stivner, trekkes venene som fører blod fra kjønnsorganene sammen, og begrenser blodstrømmen ut av det. Dette sikrer fastheten til den mannlige penis i en viss tid.

Hvis vi beskriver denne prosessen uten Sildenafil 100mg  1 milligram, ville venene rett og slett ikke utvides for å tillate volumet av blod som er nødvendig for en ereksjon å passere. Dette er den fysiologiske årsaken til erektil dysfunksjon – din penis fylles ganske enkelt ikke med blod ordentlig, uansett hvor sterk opphisselsen er.

Merk følgende! Sildenafil 100mg er ikke et afrodisiakum, og derfor er opphisselse nødvendig for at en ereksjon skal skje.

Bruksanvisning

Ta Sildenafil 100mg tablett en gang daglig en time før kjærlighet. Effekten kan vare fra 4 til 6 timer. Det anbefales ikke å overskride en dose på 100 mg. Sildenafil 100 mg kan forårsake noen uønskede kroppsreaksjoner. Disse effektene er vanligvis milde til moderate og varer ikke lenger enn noen få timer. Noen av disse bivirkningene er sannsynligvis relatert til høyere doser av stoffet.

Kjøp Sildenafil 100mg tabletter 1 milligram i Norge

Du kan kjøpe dette stoffet i butikken vår.

Så, de vanligste bivirkningene av Covert er:

hodepine;
hyperemi i ansiktshuden;
urolig mage, etc.

Forholdsregler

Reduser effekten av stoffet grapefrukt og druesaft, samt alkoholforbruk. I tillegg er stoffet uforenlig med nitrater, nitrogendonorer, andre fosfodiesterase-5-hemmere og proteasehemmere. Før du kjøper en Caverta, må du lese den komplette listen over forbud og kontraindikasjoner i fanen “For leger”, eller kontakt lege bedre.

Dermed er Sildenafil 100mg, laget i henhold til en trygg formel basert på Sildenafil, en billig og høy kvalitet generisk av den berømte Viagra. Å kjøpe Sildenafil 100 mg er åpenbart en mer lønnsom beslutning enn å skaffe seg den grunnleggende prototypen, fordi det å ta et generisk legemiddel i riktig dose gir en like levende følelse av intimitet.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Sildenafil 100mg”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Ta Sildenafil 100 tabletter 1 milligram tablett en gang daglig en time før kjærlighet. Effekten kan vare fra 4 til 6 timer. Det anbefales ikke å overskride en dose på 100 mg. Sildenafil 100 tabletter 1 milligram kan forårsake noen uønskede kroppsreaksjoner. Disse effektene er vanligvis milde til moderate og varer ikke lenger enn noen få timer. Noen av disse bivirkningene er sannsynligvis relatert til høyere doser av stoffet.
Back to Top