SEARCH

Vardenafil 10 tabletter 1 milligram

In Stock

18.00

Produsent: Centurion Laboratories

Sammensetning: virkestoff Vardenafil

Veibeskrivelse: Vardenafil tas som regel med eller uten mat 25-60 minutter før forventet seksuell aktivitet

Mengde
Compare

Om stoffet

Vardenafil ble først utgitt i 2003 under merkevaren Levitra. Siden den har den raskt fått popularitet blant menn og har til og med blitt en favoritt blant mange “profesjonelle brukere” – skuespillere i voksenfilmer. Hvorfor anbefaler vi å kjøpe Vardenafil 10 tabletter 1 milligram og ikke Levitra i samme dose? Svaret er enkelt – Levitra har en ublu pris, som betydelig overstiger medisinbudsjettet til en vanlig russer. Og Vardenafil 10 tabletter 1 milligram skiller seg ikke fra motparten hverken i sammensetning eller i virkning, men prisen er opptil 15 ganger mindre. Men nok snakk om forskjellene, la oss se på hva disse stoffene har til felles:

  • 1. God terapeutisk effekt. Dette var det vi snakket om i begynnelsen. Hvis du tar Vardenafil 10 tabletter 1 milligram i løpet av en periode, vil du etter en måned oppnå en terapeutisk (medisinsk) effekt, det vil si at du vil begynne å få ereksjon av høy kvalitet uten piller.
  • 2. Høyt sikkerhetsnivå. Når du tar Vardenafil 10 tabletter 1 milligram, er sannsynligheten for komplikasjoner absolutt umulig. Dette skyldes både det høye sikkerhetsnivået til Vardenafil og den lille dosen av legemidlet.
  • 3. Myk effekt. Når man tar andre potensregulatorer, klager menn ofte på forskjellige bivirkninger: ansiktsspyling, nesetetthet, tap av fargeoppfatning osv. Når man tar Vardenafil 10 tabletter 1 milligram, er slike effekter ekstremt usannsynlige.

Hva brukes de til:

Vardenafil 10 tabletter 1 milligram brukes til å behandle erektil dysfunksjon av fysiologisk og psykologisk karakter, samt for å forbedre kvaliteten på samleie.

Veibeskrivelse:

Legemidlet er ment for oral administrering. Filmdrasjerte tabletter – Levitra anbefales å tas hele med tilstrekkelig mengde drikkevann eller te. Tabletter beregnet for sublingual bruk – Vardenafil 10 tabletter 1 milligram, oppløses under tungen Vardenafil tas som regel med eller uten mat 25-60 minutter før forventet seksuell aktivitet.

Med tanke på varigheten av stoffets virkning, er det lov å ta vardenafil 4-6 timer før seksuell aktivitet.

Det bør tas i betraktning at seksuell stimulering er nødvendig for å utvikle effekten av Vardenafil 10 tabletter 1 milligram. Som regel anbefales det å ta vardenafil i en startdose på 20 mg. Avhengig av stoffets effektivitet og toleranse, kan en enkelt dose vardenafil økes til 30 mg eller reduseres til 10 mg. Du bør ikke ta Levitra mer enn 1 gang per dag.

Kontraindikasjoner å bruke:

  • Vardenafil 10 tabletter 1 milligram er ikke foreskrevet for pasienter med kjent intoleranse mot vardenafil eller andre komponenter i tablettene. Vardenafil 10 tabletter 1 milligram skal ikke brukes til å behandle pasienter som får nitrater. Vardenafil er ikke foreskrevet for kvinner
    brukt i pediatrisk praksis.
  • Vardenafil 10 tabletter 1 milligram skal ikke forskrives til pasienter for hvem seksuell aktivitet er kontraindisert, spesielt til pasienter som nylig har hatt hjerteinfarkt og hjerneslag, samt til pasienter med alvorlig arteriell hypertensjon, arteriell hypotensjon og ustabil angina pectoris.
  • Forsiktighet bør utvises ved forskrivning av vardenafil til pasienter med aortastenose, venstre ventrikkelobstruksjon, idiopatisk hypertrofisk subaortastenose og forlengelse av QT-intervallet (inkludert pasienter med medfødt forlengelse av QT-intervallet og pasienter som tar medisiner som forlenger QT-intervallet).
  • Vardenafil 10 tabletter 1 milligram bør brukes med forsiktighet hos pasienter med høy risiko for å utvikle priapisme, inkludert pasienter med anatomisk deformitet av penis, kavernøs fibrose, Peyronies sykdom, myelomatose, sigdcelleanemi og leukemi.
  • Vardenafil 10 tabletter 1 milligram bør brukes med forsiktighet hos pasienter med nedsatt nyre- og leverfunksjon, degenerative sykdommer i netthinnen, sår i tolvfingertarmen og magesår, samt Crohns sykdom.

Interaksjon med andre stoffer:

Kombinert bruk av vardenafil med nitrater og andre NO-givere er forbudt. Når det kombineres med legemidler som hemmer eller induserer cytokrom P450-enzymer, kan den farmakokinetiske profilen til vardenafil endre seg. Spesielt er det mulig å øke plasmakonsentrasjonen av vardenafil når den kombineres med erytromycin, ketokonazol, ritonavir, indinavir. Vardenafil bør brukes med forsiktighet hos pasienter som får alfablokkere. Det bør observeres et intervall på minst 3 timer mellom å ta vardenafil og alfa-blokkere (unntatt tamsulosin, som kan tas samtidig med vardenafil).

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Vardenafil 10 tabletter 1 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Vardenafil 10 tabletter 1 milligram brukes til å behandle erektil dysfunksjon av fysiologisk og psykologisk karakter, samt for å forbedre kvaliteten på samleie.
Back to Top