SEARCH

Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm

In Stock

26.00

Melding: Svelg tabletten med rikelig med vann.

Produsent: Fortune Health Care

Tabletsammensetning: 150 mg Sildenafil

Mengde
Compare

Bruksanvisning Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm

Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm er en dose av en seksuell gjenoppliving for store menn som veier over 100 kg. Svak styrke, overvekt eller aldersrelaterte endringer er ennå ikke en grunn til å slette sex fra livet ditt. Ereksjonspiller øker mannens styrke til maksimalt 5-6 timer. Denne tiden er nok til å utføre flere kjærlighetshandlinger, og tilfredsstille både deg selv og partneren din i sin helhet.

Kjøp Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm i Norge

Du kan kjøpe stoffet i butikken vår

Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm virker lokalt som beregnet, og normaliserer blodstrømmen til kjønnsorganene. Sildenafil 150 mg i sammensetningen fungerer som en reversibel PDE-5-hemmer. Det blokkerer midlertidig fosfodiesterase i vevene i penis, noe som fører til en økning i cGMP-nivåer og en reduksjon i spenningen i glatte muskler som omgir sirkulasjonssystemet. Blod fyller det mannlige organet uhindret under seksuell opphisselse, og du får en sterk naturlig ereksjon. Forresten, hun vil være sterkere og lenger enn noen gang. Du vil sette pris på resultatene ved å bruke den generiske Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm bare en gang. Alle Viagra-generika for menn fungerer på samme prinsipp.

Hvem er piller for styrke anbefalt?

Menn som er misfornøyde med kvaliteten eller varigheten av ereksjonen.

De som med jevne mellomrom opplever problemer med å oppnå en oppreist tilstand av penis.

Menn med fullstendig seksuell dysfunksjon.

Uansett hvilke seksuelle problemer du har, må du være over 18 år når du tar medisinen. Det er ingen øvre grenselinje for bruk av patogenet. Som de sier, Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm anmeldelser, kan du minst 90, hvis helsen tillater det. Derfor er prisen på Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm alltid mer lønnsom enn et merket medikament.

Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm bruksanvisning

Den produseres i form av lyseblå tabletter (skallfarge). Innholdet av virkestoffet i Sildenafil er 150 mg. Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm bør tas oralt med vann 40-60 minutter før det er på vakt. Ikke mer enn en gang i døgnet.

Dosen for menn som veier over 100 kg er 150 mg, det vil si en hel tablett.

For menn som veier opptil 100, er den optimale mengden stimulant 75-100 mg, omtrent ½ av Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm.

For raskere aktivering av stoffet, anbefales det å bruke det på tom mage etter 20-40 minutter. Hvis du drikker en indisk generisk før eller etter et måltid, vil det ta lengre tid å bli absorbert.

Både det legendariske middelet og analogen av Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm virker i 5-6 timer. Å drikke alkohol før eller i løpet av denne tiden er kontraindisert.

Kontraindikasjoner

Sildenafil intoleranse.

Tar andre PDE-5-hemmere som brukes til behandling av impotens.

Bruk av medisiner som inneholder organiske nitrater.

Faren for fysisk aktivitet, inkludert seksuell.

Som med alle medisiner, besøk helsepersonell før du kjøper Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm. Hvis du har mage-, nyre-, øye- eller hjerte- og karsykdommer, bruk patogenet med stor forsiktighet.

Bivirkningene er mindre, forsvinner uten ytterligere tiltak. Ofte klager menn over at “hjertet slår seg” og blodet suser i ansiktet.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Sildenafil 10 tabletter 15 milligramm”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Menn som er misfornøyde med kvaliteten eller varigheten av ereksjonen. De som med jevne mellomrom opplever problemer med å oppnå en oppreist tilstand av penis. Menn med fullstendig seksuell dysfunksjon.
Back to Top