SEARCH

Avanafil 10 tabletter 10 milligram

In Stock

53.00

Produsent:

 • Sunrise

Sammensetning:

 • virkestoff Avanafil

Kontraindikasjoner:

Ikke bruk Avanafil 10 tabletter 20 milligram med noen av følgende:

 • noen legemidler som brukes til å behandle brystsmerter / angina (nitrater slik som nitroglyserin, isosorbide)
 • er narkotiske stoffer som kalles “poppers” som inneholder amyl eller butyl-nitritt.
 • Hvis du også tar alfablokkere (for eksempel doxazosin, tamsulosin) til å behandle en forstørret prostata / BPH eller høyt blodtrykk, blodtrykket blir for lavt, noe som kan føre til svimmelhet eller besvimelse.
 • pasienter med alvorlig autonome blodtrykk kontroll lidelser kan være spesielt sensitive for vasodilators, inkludert avanafil.
 • Andre medisiner kan påvirke eliminering av avanafil fra kroppen din, noe som kan påvirke ytelsen til Avana 200 mg.

Tips:

 • Ikke ta mer enn en dose av Avanafil 10 tabletter 20 milligram per dag.
 • Ikke spise grapefrukt eller grapefrukt produkter, mens du tar Avanafil 10 tabletter 20 milligram.
 • lltid kjøpe legemidler fra pålitelige leverandører, som det er mange forfalsket produkter på markedet.
 • Aldri ta andre erektil dysfunksjon medisiner på samme tid som Avanafil 10 tabletter 20 milligram.
Mengde
Compare

Beskrivelse

Kjøp Avanafil 10 tabletter 10 milligram online, som er designet til å behandle manglende evne til å opprettholde den tilfredsstillelse av full samleie. Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram også herder den sjeldne sykdommen pulmonal arteriell hypertensjon (PAH). Den aktive ingrediensen av dette stoffet er Avanafilfil er en PDE5-hemmer (5. Avanafilfil (type fosfodiesterase-hemmer). Avanafil 10 tabletter 10 milligram er en potent legemiddel som brukes til behandling av erektil dysfunksjon hos menn i alle aldre.

Hva er Avanafil 10 tabletter 10 milligram?

Avanafil 10 tabletter 10 milligram brukes for å behandle erektil dysfunksjon. I dette tilfellet, den mann er ikke i stand til å oppnå de riktige ereksjon av penis, noe som er nødvendig for seksuell aktivering. Dette skjer på grunn av utilstrekkelig blodtilførsel til penis. Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram øker blodstrømmen i en bestemt del av kroppen og forårsaker en ereksjon, som er en normal reaksjon på seksuell stimulering.

Hvordan ta Avanafil 10 tabletter 10 milligram?

Avanafil 10 tabletter 10 milligram kan tas gjennom munnen med et glass vann om 15-30 minutter før planlagt samleie. Medisinen kan tas med eller uten mat. Det er anbefalt å ta Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram en gang. Hvis det er nødvendig, ta neste dose, bør du konsultere legen din før du tar en ekstra dose. Effekten av dette nettbrettet varer 4-5 timer. Når du tar Avanafil 10 tabletter 10 milligram, det er viktig å få i seg mye vann og væske.

Samspillet av Avanafil 10 tabletter 10 milligram

Pasienter som tar hjerte medisiner til å behandle hjerteproblemer bør ikke ta Avanafil 10 tabletter 10 milligram, da dette kan føre til et kraftig fall i blodtrykket. Når du bruker denne medisinen, druer og drue juice bør unngås.

Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram bivirkninger

Dette er noen vanlige bivirkninger av Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram for ryggsmerter, svimmelhet, hodepine, flushing og uklart syn, hørsel, mage eller brystsmerter, tetthet i brystet.

Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram dose

Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Hvis det er en tid for neste dose, hoppe over dette dose, siden en dobbel dose kan føre til bivirkninger. Det bør brukes en gang.

Hvis du tar en overdose av Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram, bør du umiddelbart ta kontakt med en lege, som en overdose kan skade helsen din.

Hvordan fungerer Avanafilfil 10 tabletter 10 milligram arbeid?

Under samleie, nitrogenoksid er sluppet inn i erektilvev av penis. Som aktiverer en granulate cyclase kjemisk kalt syklisk guanosinmonofosfat å føre til en økning. Som slapper blodkarene i penis og gjør at blodet til å fylle den svampaktige vevet til å forårsake en ereksjon. Denne handlingen av Avanafilfil Tabletter løser erektil dysfunksjon, slik at den naturlige prosessen med samleie for å aktivere cGMP mekanisme for å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Kjøpe Avanafil 10 tablett 10 milligram i Norge:

I vår butikk kan du finne alt som interesserer deg.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Avanafil 10 tabletter 10 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

virkestoff Avanafil
Back to Top