SEARCH

Avanafil 10 tabletter 5 milligram milligram

In Stock

27.00

Produsent:

 • Sunrise

Sammensetning:

 • virkestoff Avanafil

Kontraindikasjoner:

Ikke bruk Avanafil 10 tabletter 20 milligram med noen av følgende:

 • noen legemidler som brukes til å behandle brystsmerter / angina (nitrater slik som nitroglyserin, isosorbide)
 • er narkotiske stoffer som kalles “poppers” som inneholder amyl eller butyl-nitritt.
 • Hvis du også tar alfablokkere (for eksempel doxazosin, tamsulosin) til å behandle en forstørret prostata / BPH eller høyt blodtrykk, blodtrykket blir for lavt, noe som kan føre til svimmelhet eller besvimelse.
 • pasienter med alvorlig autonome blodtrykk kontroll lidelser kan være spesielt sensitive for vasodilators, inkludert avanafil.
 • Andre medisiner kan påvirke eliminering av avanafil fra kroppen din, noe som kan påvirke ytelsen til Avana 200 mg.

Tips:

 • Ikke ta mer enn en dose av Avanafil 10 tabletter 20 milligram per dag.
 • Ikke spise grapefrukt eller grapefrukt produkter, mens du tar Avanafil 10 tabletter 20 milligram.
 • lltid kjøpe legemidler fra pålitelige leverandører, som det er mange forfalsket produkter på markedet.
 • Aldri ta andre erektil dysfunksjon medisiner på samme tid som Avanafil 10 tabletter 20 milligram.
Mengde
Compare

Hva er Avanafil brukt til?

Avanafil 10 tabletter 5 milligram brukes til å behandle erektil dysfunksjon (impotens) hos menn, som er manglende evne til å oppnå eller opprettholde en fast erigert penis tilstrekkelig for seksuell aktivitet, på grunn av utilstrekkelig blodtilførsel til penis. Avanafil 10 tabletter 5 milligram tabletter slappe av blodårene i penis, øke blodstrøm og forårsaker en ereksjon, som er en naturlig respons på seksuell stimulering. Imidlertid, Avanafil 10 tabletter 5 milligram tabletter vil kun fungere hvis du er seksuelt opphisset.

Hvordan fungerer Avanafil arbeid?

Avanafil 10 tabletter 5 milligram inneholder Avanafil, en type 5 milligram fosfodiesterase-hemmer som brukes til å behandle erektil dysfunksjon (impotens) hos menn. Ved seksuell stimulering, nitrogenoksid er utgitt i erektilvev av penis, noe som aktiverer enzym guanylate cyclase. Dette enzymet øker nivået av en kjemisk kalt syklisk guanosinmonofosfat (cGMP), som slapper blodkarene i penis og gjør at blodet til å fylle den svampaktige vevet, forårsaker en ereksjon. Et annet enzym som kalles fosfodiesterase type 5 milligram (PDE5 milligram), bryter ned cGMP, som hindrer blodet i å strømme til penis, noe som fører til tap av ereksjon. Avanafilfil i Avan 10 tabletter 5 milligram tabletter virker på erektilvev av penis, undertrykke virkningen av PDE5 milligram-og øker blodtilførselen, forårsaker en ereksjon. Denne handlingen av Avanafilfil i Avanafil 10 tabletter 5 milligram tabletter eliminerer erektil dysfunksjon, slik at den naturlige prosessen med seksuell stimulering for å aktivere cGMP mekanisme for å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Hvor lang tid tar det Avanafil siste?

Avanafil 10 tabletter 5 milligram bør tas i løpet av en time planlagt sex, og i de fleste tilfeller hjelper deg med å oppnå en ereksjon i ca 30 minutter, som vil vare ca 4 timer, forutsatt at du er seksuelt opphisset. Avan 10 tabletter 5 milligram tabletter ikke fungere hvis du ikke er opphisset.

Hva gjør Avanafil inneholde?

Avanafil 10 tabletter 5 milligram inneholder virkestoffet Avanafil, en type 5 milligram fosfodiesterase-hemmer som brukes til å behandle erektil dysfunksjon (impotens) hos menn ved å øke blodstrømmen til penis.

Behandling av erektil dysfunksjon (impotens) med Avanafil

Avanafil 10 tabletter 5 milligram inneholder Avanafil, en fosfodiesterase type 5 milligram (PDE5 milligram) hemmer som brukes til behandling av erektil dysfunksjon hos menn (impotens). Når det er tatt før planlagt seksuell aktivitet, Avanafilfil i Avanafil 10 tabletter 5 milligram tabletter hemmer nedbrytningen av PDE5 milligram enzym) av en kjemisk kalt cGMP produsert i erektilvev av penis under seksuell opphisselse, og denne handlingen gjør at blodet å strømme inn i penis, forårsaker en ereksjon.

Hva er bivirkningene av Avanafil?

De mest vanlige bivirkninger når du tar Avan 10 tabletter 5 milligram er hodepine, svimmelhet eller kvalme, hetetokter, tett nese, dyspepsi (halsbrann, kvalme. Mindre vanlige bivirkninger inkluderer synshemming, økt lacrimation som fører til lacrimation, endringer i blodtrykk (hypo – og hypertensjon), tretthet, kortpustethet og smerter (i leddene i ryggen, magen).

Da kan jeg ikke bruke Avanafil?

Du bør ikke bruke Avanafil 10 tabletter 5 milligram hvis du:

 • er du allergisk mot Avanafil eller noen av de Avan ingredienser
 • gjør du tar noen nitrat medisiner, slik som nitroglyserin for angina, da dette kan føre til en alvorlig fall i blodtrykk
 • har du lever-eller nyresykdom
 • har en tilstand som samleie er ikke anbefalt på grunn av hjerte eller hjerte problemer, eller har hatt et hjerteinfarkt eller slag i løpet av de siste 6 måneder
 • har du unormalt høyt eller lavt blodtrykk
 • du har et øye tilstand som ikke-arteriell iskemisk fremre optisk nevropati (NAION), som fører til synstap, eller hvis du har retinitis pigmentosa
 • har tilstander som kan predisponere for priapisme (ereksjon som varer 4 timer eller mer), for eksempel anatomisk deformitet av penis, sigdcelleanemi, multippelt myelom eller leukemi
 • drikk rikelig med alkohol eller grapefrukt juice
 • ta medisiner som kan samhandle med Avanafil eller kan øke risikoen for bivirkninger, antibiotika som erytromycin og rifampicin, verapamil eller diltiazem (for høyt blodtrykk), ritonavir eller sakinavir for HIV, soppdrepende midler, for eksempel itrakonazol eller ketaconazole, ikke-selektiv alfa-blockers som
 • doxazosin for høyt blodtrykk, tamsulosin og prazosin for en forstørret prostata, nitrater, for eksempel glyserol trinitrate, for angina pectoris og andre hjerte-og karsykdommer.

Hva medisiner kan samhandle med Avanafil?

Noen medisiner kan samhandle med Avanafil 10 tabletter 5 milligram , og burde ikke være tatt mens du tar Avanafil eller bare etter diskusjon og instruksjonene fra legen din:

 • Medisiner som påvirker Avanafil: antibiotika som erytromycin og rifampicin, soppdrepende midler, for eksempel itrakonazol eller ketaconazole, ritonavir eller sakinavir for behandling av HIV, verapamil eller diltiazem for høyt blodtrykk,
 • Medisiner som er berørt av Avanafil: ikke-selektiv alfa-blokkere, som doxazosin for høyt blodtrykk, tamsulosin og prazosin for prostata utvidelse, nitrater, for eksempel glyserol trinitrate, for angina og andre hjerte-og karsykdommer.

Hvordan bør jeg ta Avanafil?

Du bør ta en Avanafil 10 tabletter 5 milligram tablett, skylt ned med et glass vann, ca 30 minutter før seksuell aktivitet, med eller uten mat, men mat kan forsinke virkningen. Effekten av Avan 10 tabletter 5 milligram tabletter kan vare opp til 4-5 milligram timer etter inntak av tabletten. Du bør ikke ta mer enn én tablett om dagen, og bare hvis du planlegger å ha sex. Dosen av Avanafil du tar skal du følge legens anbefalinger, og kan bli endret dersom dosen du tar er for sterk eller for svak.

Hvor lenge bør jeg ta Avanafil?

Du bare skal ta en Avanafil 10 tabletter 5 milligram tablett når du planlegger å ha sex, det er ikke hadde til hensikt å bli tatt på konvensjonelle medisiner.

Hvordan til å lagre Avanafil?

Avanafil 10 tabletter 5 milligram bør oppbevares ved en temperatur under 25 milligram ° C i et kjølig, tørt sted.

Kjøpe Avanafil 10 tablett 5 mg i Norge:

I vår butikk kan du finne alt som interesserer deg.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Avanafil 10 tabletter 5 milligram milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

virkestoff Avanafil
Back to Top