SEARCH

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram

In Stock

38.00

Doserin: Én tablett om dagen

Produkt: Sunrise

Handlingstid: 10 timer

Mengde
Compare

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram – karakteristiske trekk

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram er populær blant kjøpere på grunn av at det begynner å virke 10 minutter etter påføring. Effekten varer fra 8 til 12 timer. Den aktive ingrediensen i stoffet er vardenafil. Det er flott for regelmessig bruk, da det ikke akkumuleres i kroppen, og etter bruk er det ingen alvorlige bivirkninger. Vardenafil samhandler med sirkulasjonssystemet, og øker effektiviteten av blodsirkulasjonen i bekkenorganene. Dermed slapper penisens glatte muskler av og blod strømmer til den. Som et resultat er det en vedvarende og langvarig ereksjon. Du kan kjøpe stoffet i butikken vår

Effekten av å bruke den generiske Levitra 60 mg manifesteres på forskjellige måter:

  • en økning i hyppigheten og varigheten av samleie;
  • økt letthet ved innvielse;
  • forbedre evnen til å oppnå orgasme;
  • øke følsomhetsnivået til kjønnsorganene;
  • en økning i gleden som oppnås ved kjærtegn.

For fremstilling av generiske Levitra 60 mg brukes en forbedret formel, samt innovative teknologier og teknikker. Utviklingen av stoffet er basert på den mest avanserte forskningen innen farmakologi.

“Vardenafil 10 tabletter 6 milligram”: bruk i henhold til instruksjonene

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram er en flott mulighet til stille å løse et intimt problem som har oppstått, samt heve kvaliteten på seksuelle forhold til et nytt nivå. Det er nødvendig å ta et generisk legemiddel i strengt samsvar med anbefalingene fra den aktuelle spesialisten.

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram kan brukes til både behandling og forebygging. Det stimulerende medikamentet kan også tas av pasienter som er over seksti år. Den forbedrede formuleringen skader ikke menn som er kjent med hjerte- og karsykdommer og diabetesproblemer. Vardenafil 10 tabletter 6 milligram mister ikke effektiviteten i kombinasjon med alkohol eller fet mat.

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram bør ikke tas mer enn en gang daglig. Den anbefalte dosen når du begynner å ta er en halv tablett. Hvis det ikke er noen effekt, eller hvis den er mild, kan du øke dosen til 1 tablett etter å ha konsultert en spesialisert lege. Å overskride doseringen som legen har foreskrevet, kan føre til forskjellige typer kompleksitet av bivirkninger (kvalme, høyt blodtrykk, svimmelhet) eller generell forgiftning av kroppen.

Generisk “Vardenafil 10 tabletter 6 milligram” har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, derfor er det så etterspurt blant mannlige kjøpere av forskjellige aldersgrupper. Du kan kjøpe den gjennom et bredt apoteknettverk. Den beste måten er å bestille Levitra 60 mg i butikken vår ved å velge en praktisk leveringstype til avtalt adresse. Du vil bli positivt overrasket over våre priser, service, samt hastigheten på behandlingen og ordreutførelsen.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Vardenafil 10 tabletter 6 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Vardenafil 10 tabletter 6 milligram er populær blant kjøpere på grunn av at det begynner å virke 10 minutter etter påføring. Effekten varer fra 8 til 12 timer.
Back to Top