SEARCH

Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram

In Stock

27.00

Melding: tatt tidligst 1-1,5 timer før det tiltenkte kjønnet

Produsent: Fortune Health Care

Tabletsammensetning: 60 mg Dapoxetine

Mengde
Compare

Bruksanvisning Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram

Akselerert utløsning er et ubehagelig seksuelt problem som dessverre forekommer hos mange menn. Noen ganger sammen med svak styrke. Når en mann orgasmerer i løpet av 1-2 minutter, gir den kraftige styrken bare skuffelse, ikke glede. I det minste hans seksuelle partner.

Hvordan fungerer piller?

Årsaken til at rask utløsning oppstår er ikke fordi penis fungerer, men på grunn av kjemiske reaksjoner i hjernen. Sexforlengelsespiller virker direkte på prosessene som forårsaker akselerert utløsning. Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram den aktive ingrediensen Dapoxetin hydroklorid 60 mg.

Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram fungerer som en serotonin-gjenopptaksblokker i hjernecellene. Den fanger transportørene som transporterer serotonin, og sistnevnte kan ikke forlate de synaptiske spaltene. Den påfølgende økningen i 5-HT nevrotransmisjon påvirker HT2C reseptorene som hemmer utløsning.

5 grunner til å kjøpe

  • Ikke avslutt raskt og har tid til å glede partneren din.
  • Å senke kroppen din vil hjelpe deg å holde deg på toppen og føle deg 100% i sengen.
  • Bli kjent med sex på et annet nivå, prøv noe du ikke kunne før, på grunn av at alt endte raskt.
  • Unngå skuffelse, harme og tvil om deg selv.
  • Bygg et lykkelig forhold til partneren din.

Du bør absolutt bestille Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram hvis du har problemer med å kontrollere langvarig samleie. Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram pris er bare en liten ting sammenlignet med hvordan sexlivet ditt kan endre seg,

Instruksjoner for bruk

Runde blå piller for å forlenge samleie bør tas 80-120 minutter før. Drikk munnen med vann og ta ikke hensyn til måltider.

En dose på 60 mg er optimal for menn med normal oppbygging opp til 65 år. Hvis du ikke har brukt forlengere, kan du ta ½ tablett. Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram anmeldelser skriver at det er viktig å ikke overdrive det, ellers kan det være vanskelig å få orgasme. Men husk at det er lov å ta Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram igjen først etter 24 timer.

Generisk Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram har vist en god effekt når den kombineres med ereksjonspiller. Når du kombinerer et potensstimulerende middel med en prolonger, kan du ta medisinene sammen 80-120 minutter før intime gleder. Legemidlet Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram aktiveres på en time og fungerer i 6-8 timer. Antall samleie er ikke begrenset i løpet av denne tiden.

Å drikke alkohol anbefales ikke. Maksimalt et glass champagne for å skape en romantisk atmosfære.

Kjøp Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram i Norge

Du kan kjøpe dette og andre legemidler i butikken vår.

Kontraindikasjoner for bruk

Individuell intoleranse mot Dapoxetine

Iskemisk sykdom, hjertesvikt, hjertesykdom.

Depresjons- og nervesykdommer, mani

Svikt i leveren eller nyrene

Bruk av MAO-hemmere, CYP3A4 og eventuelle antidepressive hemmere

Liste over bivirkninger:

Søvnhemming, angst, overdreven uro

Redusert seksuell lyst

Hodepine

Midlertidig forverring av syn og hørsel

Økt svette

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

En dose på 60 mg er optimal for menn med normal oppbygging opp til 65 år. Hvis du ikke har brukt forlengere, kan du ta ½ tablett. Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram anmeldelser skriver at det er viktig å ikke overdrive det, ellers kan det være vanskelig å få orgasme. Men husk at det er lov å ta Dapoxetine 10 tabletter 6 milligram igjen først etter 24 timer.
Back to Top