SEARCH

Tadalafil 10 tabletter 1 milligram

In Stock

27.00

Melding: Tadalafil 10 tabletter 1 milligram begynner å tre i kraft 40 minutter etter inntak

Produsent: Centurion Laboratories

Tabletsammensetning: 10 mg tadalafil

Mengde
Compare

Problemer hos menn på den seksuelle fronten kan manifestere seg i alle aldre og av forskjellige grunner. Dette skjer hos helt sunne mennesker og hos idrettsutøvere som fører en aktiv livsstil, men tar forskjellige steroidmedisiner som påvirker libido. Midlet brukes mye for å bekjempe seksuell impotens. Hovedoppgaven er å styrke en ereksjon og øke varigheten av samleie. Den toniske effekten har en positiv effekt på kroppen som helhet. Du kan kjøpe Tadalafil 10 tabletter 1 milligram i den online sportsfarmakologibutikken Hulk Shop til en rimelig pris med ett klikk.

Fordeler og egenskaper

Takket være stoffet forbedres blodsirkulasjonen i bekkenorganene. Tadalafil slapper av blodkar, under opphisselse blir penis hard, og varigheten av en ereksjon øker. Generisk forhindrer også tidlig utløsning. Tablettene viste seg å være utmerket i restaurering og påfølgende støtte av styrke hos idrettsutøvere, kroppsbyggere, idrettsutøvere som opplever sterk fysisk anstrengelse i trening og konkurranse, i stressende situasjoner. Tadalafil 10 tabletter 1 milligram fungerer bare med stimulering.

Effekt av bruk og dosering

Tadalafil 10 tabletter 1 milligram regnes som standarddosen som kan drikkes en gang for en varig ereksjon like før samleie eller et behandlingsforløp i nærvær av erektil dysfunksjon. Tadalafil 10 tabletter 1 milligram begynner å tre i kraft 40 minutter etter inntak. En ereksjon vil vare i 36 timer, noe som vil gjøre det mulig å nyte mer enn en gang kjødelige gleder.

Handlingsprinsippet til Tadalafil 10 tabletter 1 milligram

Sammensetningen av pillene for styrke inkluderer en selektiv hemmer Tadalafil, som påvirker det svampete vevet under opphisselse, og derved forårsaker ereksjon. Også den aktive substansen reduserer muskel- og vaskulær tone, på grunn av hvilken blodstrømmen til penis øker betydelig. En ufrivillig ereksjon bør ikke være, siden den bare oppstår som et resultat av naturlig opphisselse.

Tadalafil 10 tabletter 1 milligram kjøp Norge

Den mannlige patogenen Tadalafil 10 tabletter 1 milligram opprettholder en stabil styrke i 36 timer fra øyeblikket du tar pillen. Fordelen er at det ikke er behov for å drikke den magiske pillen hver dag, og du kan alltid være klar for sex når som helst i flere dager på rad. P-pillen skal drikkes 30-50 minutter før det påståtte kjønn og stimulering skal startes, noe som vil øke hastigheten på prosessen. Selve stoffet påvirker ikke opphisselsesnivået, men er effektivt for å uttrykke graden av styrke. På slutten av pillene, vil den positive effekten opprettholdes i et år til.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Før du tar medisinen, bør du konsultere legen din for å utelukke muligheten for uønskede effekter på grunn av tilstedeværelsen av kontraindikasjoner for bruk.

Det er verdt å la være å bruke hvis du har:

Problemer med kardiovaskulærsystemet
Nylig fikk et hjerteinfarkt eller hjerneslag
Alvorlige patologier i nyrer og lever
Sykdommer i blodet
Tilstedeværelsen av deformitet av penis.

Av sidreaksjonene er det verdt å fremheve:

Hodepine og svimmelhet
Dyspeptiske manifestasjoner
Tett nese, rhinitt
Puffiness i øynene, lysfølsomhet

Det anbefales ikke å overskride den foreskrevne dosen, samt å drikke tabletter med alkoholholdige drikker, noe som kan føre til skadelige effekter på kroppen.

Det er ikke vanskelig å kjøpe Tadalafil 10 tabletter 1 milligram i Norge hvis du er kjøper av nettbutikken vår, der bare de beste og høykvalitetsmedisinene som brukes i sportsfarmakologi alltid er til salgs.

Anmeldelser

Det er ingen anmeldelser ennå.

Be the first to review “Tadalafil 10 tabletter 1 milligram”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Tadalafil 10 tabletter 1 milligram regnes som standarddosen som kan drikkes en gang for en varig ereksjon like før samleie eller et behandlingsforløp i nærvær av erektil dysfunksjon. Tadalafil 10 tabletter 1 milligram begynner å tre i kraft 40 minutter etter inntak. En ereksjon vil vare i 36 timer, noe som vil gjøre det mulig å nyte mer enn en gang kjødelige gleder.
Back to Top