1. Legg til kondisjonstrening

For en ereksjon å behage med konstant, er et sunt kardiovaskulært system nødvendig. Vi vil ikke gå i detalj om hvor nært kvaliteten på blodsirkulasjonen og testosteronnivået er relatert, så vel som helsen til testiklene og hjernen (som for øvrig også er et viktig element i godt sex). Bare en merknad: Cardio er en fin måte å øke styrken på. Aerob trening behandler til og med erektil dysfunksjon, enn si forebygging, med effekter av aerob trening i styringen av erektil dysfunksjon: En metaanalysestudie på randomiserte kontrollerte forsøk.

Regelen er enkel: alt som er bra for hjertet, er bra for styrke.

Så sett av minst 30-40 minutter om dagen for kondisjonstrening. Løp, svøm i bassenget, spill tennis (i det minste bordtennis), eller gå et par stopp. Hjertet og det som er under beltet vil takke deg.

2. Prøv å redusere stress

Stress er en av de største fiendene til en ereksjon. Det fører 9 måter for menn å forbedre seksuell ytelse til uregelmessige hjerterytmer, øker blodtrykket, forverrer humøret. Denne psykofysiologiske cocktailen skader seksuell lyst alvorlig og reduserer ytelsen din. Og en utmattet mann vil neppe demonstrere åndens høyde i sengen.

Utgang: se etter måter å redusere virkningen av negativt psykologisk stress. Yoga, intens kommunikasjon med boksesekk, psykoterapi, hjerte-til-hjerte-samtaler med din elskede – det er nok muligheter for å redusere stress.

3. Bli kvitt dårlige vaner

Bare ikke slå deg til ro med sigaretter og alkohol. Ellers risikerer du å utvikle vasospasme og sier farvel til en normal ereksjon.

Imidlertid, hvis det er nødvendig å knytte til å røyke entydig, så når det gjelder berusende drinker, er det noen nyanser. Moderat (moderat!) Alkoholforbruk skader ikke styrken. Beskytt din ereksjon: 11 tips. Og i noen tilfeller forbedrer det det til og med.

For eksempel er et glass rødvin 3-4 ganger i uken en fin måte å opprettholde helsen til det mannlige reproduktive systemet. Alt takket være flavonoider – antioksidanter som styrker veggene i blodårene og har en gunstig effekt på hjertets helse.

4. Spis hvitløk, paprika og bananer

Noen frukter og grønnsaker har magiske egenskaper når det gjelder styrke. I likhet med kardiovaskulær trening forbedrer det blodstrømmen. Den amerikanske medisinske ressursen HealthLine anbefaler 9 måter for menn å forbedre seksuell ytelse å spise oftere:

Løk og hvitløk (vel, hvis du lukker øynene for deres spesifikke lukt). De stimulerer blodsirkulasjonen.
Bananer. Deres pluss er det økte innholdet av kalium, som normaliserer blodtrykket og øker libido.
Paprika, inkludert chili. De forbedrer også blodsirkulasjonen og hjelper med å takle hypertensjon.

5. Og mat med mye omega-3 og B-vitaminer

Omega-3 fettsyrer bidrar også til å forbedre blodstrømmen. Se etter dem i laks, tunfisk, avokado, olivenolje.

Vitamin B1 forbedrer overføringen av nervesignaler fra hjernen til forskjellige deler av kroppen, inkludert penis. Det er spesielt mye “erektil” vitamin i svinekjøtt, peanøtter og bønner.

Vel, hele spekteret av B-vitaminer bør man se etter i kyllingegg – både rå og kokt. B-settet balanserer effektivt hormonnivåer, reduserer de negative effektene av stress og som et resultat gjør en ereksjon mer stabil.

6. Drikk kaffe

Forskere fra Health Science Center ved University of Texas i Houston fant Role of Caffeine Intake on Erectile Dysfunction in US Men: Results from NHANES 2001-2004 En interessant ting: menn som drikker 2-3 kopper kaffe om dagen klager over erektil dysfunksjon sjeldnere enn de som drikker som unngår koffein.

Grundig forskning har vist at koffein virker som Viagra på seksuell funksjon: det utvider blodkar og øker blodstrømmen. Og dette er to viktige nøkler til en kraftig ereksjon.

7. Slå på lyset

I skumring og svak belysning utløser kroppen produksjonen av melatonin. Dette hormonet hjelper oss til å roe oss ned og sovne, men “luller” den mannlige libido samtidig.

Mindre melatonin betyr høyere seksuell lyst og bedre ereksjon. Derfor må du ikke glemme å vise deg regelmessig for solen og prøve å ha sex i lyset.

8. Gå ned i vekt

Alt som er dårlig for hjertet, er dårlig for en ereksjon. Og ekstra kilo laster i tillegg det kardiovaskulære systemet, og dette påvirker seksuell funksjon.

9. Gjør Kegel-øvelser

Mange har hørt om disse øvelsene, men ofte anbefales de bare til kvinner. Og forgjeves.

Kegel øvelser for menn: Fungerer de? :

forbedre ereksjon;
øke intensiteten av orgasmer;
forhindre for tidlig utløsning.