Først skal det bemerkes at mange menn drikker alkohol før samleie, fordi de oppriktig tror at en viss dose alkohol kan forbedre utholdenhet og forsinke utløsning så lenge som mulig. Også, etter deres mening, vil alkohol bidra til å overvinne stress og tretthet, og øke seksuell lyst. Dette stemmer delvis, men avhengig av dose og den såkalte “opplevelsen” av å drikke alkohol, vil en person føle de samme negative konsekvensene.

La oss prøve å forstå hvordan alkohol fungerer. I små doser gleder alkohol nervesystemet – derav en økning i seksuell lyst, en reduksjon i hemmende funksjoner. Alkohol fremmer også vasodilatasjon (vasodilatasjon), som fremmer øyeblikkelig ereksjon. Vel, den viktigste effekten som menn liker å drikke før sex er hemming av følsomhet, som forsinker utløsning og forlenger samleie. Målet er å overraske din seksuelle partner og styrke ditt mannlige ego.

Konsekvensene av langvarig alkoholkonsum

Dessverre går ikke hvert milligram alkohol ubemerket. Som nevnt ovenfor, jo mer og mer intenst en person drikker alkohol, jo raskere vil han føle bivirkningene på seg selv.

Først forstår en person at for å opprettholde effekten, bør dosen av alkohol økes hver gang, og dette er en direkte vei til alkoholavhengighet, vil være ledsaget av humørsvingninger, forstyrrelse av alle organer og systemer og, av selvfølgelig helseforstyrrelser hos menn. Det starter med en reduksjon i erotiske drømmer (2-3 drømmer per måned er normen), senere, lang og smertefull utløsning, redusert libido. På lang sikt – problemer i familien, på jobben og ødela sitt eget liv.

Forresten, menn mener at øl er mye tryggere enn vodka eller cognac, og stoler utelukkende på ppm som er angitt på drikkeetiketten. Men jeg må si at øl faktisk er mer skadelig. Dette skyldes det høye innholdet av fytoøstrogener i øl – analoger av kvinnelige hormoner, som fullstendig gjenoppbygger den mannlige hormonelle bakgrunnen. Og dette medfører alvorlige endringer i erektil funksjon. Dessuten øker drinker som inneholder alkohol appetitten betydelig, slik at ølelskere kan skryte av en ølmage og noen ekstra kilo.

Hvordan fikser jeg ereksjonsproblemer?

Å realisere problemet er faktisk et stort skritt mot å løse det, fordi nesten hver mann synes det er vanskelig å være enig i det faktum at han har problemer i sengen, det er enda vanskeligere å gjenkjenne problemer med alkohol. For å løse problemet, bør du følge følgende regler:

  1. slutte å drikke alkohol;
  2. eliminere rus;
  3. revidere dietten – flere vitaminer, mineraler, proteiner og sink;
  4. tilstrekkelig hvile og normal søvn
  5. gradvis røykeslutt.

Og det siste viktige punktet er å konsultere en lege som vil hjelpe deg med å velge en individuell effektiv behandling. For et slikt problem som erektil dysfunksjon, er det verdt å velge en integrert tilnærming: medisinering, maskinvarebehandling (sjokkbølgebehandling), psykoterapi.

Forsinker ikke løsningen på problemet, stol på spesialistene! Redd din mannlige helse!