Når en mann blir møtt med en slik delikat problem som en erektil dysfunksjon, han er absolutt foretrekker å gå til legen. Men bare menn som har passert alle sirkler av medisinsk helvete vet at ingenting hjelper bedre enn en sunn livsstil, idrett og ernæring.

Dessverre, det er ingen magisk pille, som tar alle problemer ville gå bort. Legen vil sikkert ta den akutte tilstander, og vil ikke tillate sykdommen til å utvikle seg til en kronisk form, men han vil ikke fortelle deg noe nytt. Informasjonen som du vil lese her bør tas på alvor.

Hva som er nødvendig for menns helse? En slik sykdom som impotens er ikke så vanlig. I de fleste tilfeller, det er erektil dysfunksjon, som er utløst av problemer i sirkulasjonssystemet av kroppen. Et ubalansert kosthold, manglende fysisk aktivitet, og dårlig arvelighet negativt påvirke tilstanden på hjerte og blodkar. Du bør også ikke se bort fra avhengighet av røyking, alkohol. Den konstante tilstedeværelse i en stressende situasjon og kronisk mangel på søvn bare forverre situasjonen. Derfor, for å øke seksuell aktivitet, menn trenger visse endringer i sin livsstil og kosthold.

Sport. Fysisk trening, friluftsliv, turgåing

Doseres daglig fysisk aktivitet virkelig fordeler: den støtter muskel tone, forbedrer blodsirkulasjonen, øker testosteron nivåer, og derfor støtter normal intime evner av en mann. Du må forstå at overdreven utmattende trening kan forstyrre arbeidet av kjønnsorganer. Derfor, i idrett, alltid velge den gylne middelvei.

Hvordan idrett hjelp

Under fysisk anstrengelse, er en mann kroppen produserer testosteron – det viktigste sex hormon nivået som faller med 1% hvert år etter 40 år. Blodtilførselen til problemet organer er også normalisert, og blodårene er styrket.

Sports events for restaurering av mannlige styrke

Menn som ønsker å gjenopprette eller opprettholde sin seksuelle styrke må følge strenge daglige rutine. En full resten gir deg styrke for tilstrekkelig fysisk aktivitet, spesielt sove fra 23.00 til 7.00 timer. Mannlige potens er restaurert ved å opprettholde en fornuftig vekt og forbedre blodsirkulasjonen i bekken-området.

Den mest effektive typer av fysisk aktivitet

Det beste er dynamiske sports (løping, svømming, kampsport, tennis, basketball), som tillater deg å lagre energi i cellene, forbrenne kalorier og trene blodkar og hjerte.

Trening i treningsstudio vil bidra til å fjerne en stor mage som en av årsakene til nedgang i testosteron nivåer
Spesielle cardio øvelser som vil styrke det kardiovaskulære systemet, må du redusere risikoen for atherosclerosis, og andre sykdommer som kan forverre blodsirkulasjonen.

Husk at styrken sport, for eksempel bodybuilding og vektløfting, er ikke egnet for å opprettholde en god seksuell tone.
Å spise sunt. Hvilke produkter som bør være inkludert, uten å lykkes

Sjømat.

De inneholder de viktige sporstoffer for mannlige reproduktive system, reproduktive system og styrke (inkludert sink, magnesium, kalium, kalsium), omega syrer og mange andre mineraler. Østers har den høyeste sink innhold. Dette elementet normaliserer produksjonen av mannlige hormoner, som spiller en stor rolle for potens. I tillegg, sink gjenoppretter blodsirkulasjonen, normaliserer funksjonen av prostata kjertelen. Det er også anbefalt å spise makrell, flyndre, reker, hummer, rød og svart kaviar, fisk olje. Det er ikke tilrådelig å steke sjømat, men å lage mat eller bake.

Syrnete melkeprodukter

Det er vanskelig å overvurdere sine fordeler for menneskekroppen. De aktive stoffene som inngår i sammensetningen av gjærede melkeprodukter bidra til etablering av fordøyelsen, hindre utvikling av ulike sykdommer i fordøyelseskanalen, styrke blodkar og, selvfølgelig, har en gunstig effekt på mannlig potens. I tillegg, gjæret melk produkter som øker kroppens motstand mot negative virkninger av patogene mikroflora. Det er nok til å inkludere i kostholdet bare et glass kefir en dag i seks måneder, vil du føle forskjellen, spesielt for de som har erektil dysfunksjon forbundet med en infeksjon i genitourinary system (uretritt, prostatitt).

Mineralvann

Vann finnes i alle matvarer, sammen med mat, vi forbruker en viss mengde væske. Men denne væsken er ikke nok, kroppen trenger vann i sin rene form, ca 1,5 liter per dag. Ifølge statistikk, de fleste av oss drikker mindre enn halvparten av den nødvendige mengden av vann. Det er spesielt viktig for overvektige mennesker til å drikke nok vann. På samme tid, hvis du drakk litt, så bør du øke mengden av vann som forbrukes gradvis. Aktiv mineralvann med en mineralization av opp til 0,5-1 g/l er mest egnet for drikkevann. Vann bør ikke erstattes med kaffe, te eller annen drikke, som etter drikker som inneholder koffein, og alle mulige aminosyrer, du har lyst til å drikke enda mer. Og sukkerholdige kullsyreholdig drikke vaske ut kalsium fra kroppen.

Det er kjent at når kroppen ikke har nok væske, så alle slags problemer begynner å utvikle seg: for det Første, stoffskiftet bremser ned på grunn av det faktum at blodet blir tykkere og begynner å løpe saktere gjennom fartøy (derav, herunder en dårlig ereksjon); for det Andre, er den generelle helsetilstand forverres, er det en følelse av utmattelse, som vi skylde på stress, nivået av libido reduseres, og med det styrke; for det Tredje, det er problemer med leddene, på grunn av utilstrekkelig mengde felles smøring. I tillegg, når det er mangel på vann, kolesterol nivåer og en rekke helseproblemer øker.

Hva som utelates fra kostholdet

  • Stekt-røkte produkter, noen pølser og kjøtt delikatesser bidra til opphopning av kolesterol, som fører til dannelse av blodpropp og sirkulasjonsforstyrrelser;
  • sure matvarer, sylteagurk, tomat og marinader holde på væske i kroppen, og blodsirkulasjonen blir forstyrret.;
  • salt og salt mat – en stor mengde natrium i kroppen reduserer produksjonen av mannlige hormoner;
  • baking – inneholder flere produkter som reduserer nivået av testosteron;
  • alkoholholdige drikkevarer-gjøre blodkar svake, skjøre, permeable;
  • gatekjøkken, halvfabrikata – disse matvarene er skadelig ikke bare for menn, men også i prinsippet for alle mennesker, fordi de inneholder en stor mengde kolesterol, fett transgene;
  • pølser og røkte produkter-stoffer som produseres i løpet av røyking, forårsake toksiske skader på cellene i prostata vev, testiklene;
  • sukker-en økt nivå av produktet i blodet bidrar til utvikling av impotens (bremser ned overføring av nervesignaler), så med en allerede diagnostisert patologi, sitt forbruk bør være utelukket;
  • øl-er det mest sofistikerte slag til å styrke den inneholder en svært skadelig phytoestrogen for menn (en plante analog av det kvinnelige kjønnshormonet), den hemmer produksjonen av mannlige kjønnshormoner.
  • røyking. Overflødig nicotinic acid har en veldig sterk effekt på sirkulasjonssystemet, forstyrrer strukturen i blodkar, for blodsirkulasjonen. Hvis en mann ønsker å gjenopprette libido, ereksjon, røyking er den første han bør gi opp. Mangelen på styrke er forbundet med brudd på blodsirkulasjonen i bekken organer. Kolesterol plaketter, forstørrelse av prostata på grunn av betennelse føre til nedsatt blodtilførsel. Som et resultat, selv om seksuell lyst og begjær er til stede, penis vil ikke skaffe den nødvendige fasthet. Og alt dette kan oppstå av ulike grunner, blant annet på bakgrunn av røyking!

Det er veldig nyttig for kroppen å bruke vanlige rent drikkevann. Ifølge statistikk, de fleste av oss drikker mindre enn halvparten av den nødvendige mengden av vann. Det er spesielt viktig for overvektige mennesker til å drikke nok vann. På samme tid, hvis du drakk litt, så bør du øke mengden av vann som forbrukes gradvis. Med aktiv vekttap, må du øke mengden av vann du drikker. Vann med saltholdighet på opp til 0,5-1 g/l er mest egnet for drikkevann.

Vann bør ikke erstattes med kaffe, te eller annen drikke, som etter drikker som inneholder koffein, og alle mulige aminosyrer, du har lyst til å drikke enda mer. Og sukkerholdige kullsyreholdig drikke vaske ut kalsium fra kroppen.

Hvilke problemer oppstår dersom en mann drikker ikke vann

Stoffskiftet bremser ned på grunn av det faktum at blodet blir tykkere og begynner å løpe saktere gjennom fartøy, det er tilstopping av blodkar og kapillærer, blodet slutter å strømme ut i riktig volum til viktige organer, oppstår det problemer, inkludert erektil dysfunksjon.
Den generelle helsetilstand forverres, er det en følelse av utmattelse, som vi skylde på stress, nivået av libido reduseres, og med det styrke;
Det er problemer med leddene, på grunn av utilstrekkelig mengde felles smøring, alt dette fører til ubehag.

I tillegg, når det er mangel på vann, kolesterol nivåer og en rekke helseproblemer øker. Som oftest er vi oppfatter kroppens signaler om mangel på vann som et ønske om sult og som et resultat, konsekvensene. Opprettholde riktig nivå av vann balanse sikrer at vi føler oss gode og gjenopprette vår helse.