Sykling blir stadig mer og mer populært blant sterkere sex. Sykler som er mest vanlig i Europa – regjeringens politikk om innføring av sykling har ført til konkrete resultater, lindrende byen av biler og å forbedre folks helse. Nettverket ofte kommer over bilder av Europeiske politikere og embetsmenn som kommer til å jobbe med sykkel

Den negative virkningen av sykling på menns helse-myte eller virkelighet?

Uerfarne syklister er interessert i: hva er nyttig for sykling for menn. Mange av dem mener at fordelene av sykling for menns helse er tvilsom, at denne type transport har en dårlig effekt på styrke. La oss ta en nærmere titt før du godtar med dette synspunktet.

Vurdere en sport sykkel. En tynn og stiv salen skremmer nybegynner, forårsaker psykiske ubehag. Vil det være behagelig å sitte på den? Vil det være noen påfølgende vanskeligheter i seksuelle liv er forbundet med brudd på blodsirkulasjonen i bekken-området? Svaret er enkelt – når salen er stiv, lasten faller på bekken og bein, og perineum er litt høyere enn i salen. Og hvis setet er mykt, bekken bein vil “vask” i den, overføre en del av lasten til rumpe og perineum. Dette vil føre til stagnasjon i sirkulasjons-og genitourinary systemer.

Det er også en oppfatning at lang avstand sykling er skadelig for menn, siden det påvirker negativt seksuelle funksjoner. La oss bevise det motsatte. Første, utøver stadig skifter tyngdepunkt, slik at sykling kan ikke fullt ut anses som en statisk belastning. For det andre, salen står for bare 60-70% av vekten. Og for det tredje, i løpet av turen, den blod flyten av beina og bekkenet akselererer, blodtilførselen øker, noe som i prinsippet er nyttig for kroppen.

Det viser seg at sykling er bra for menns helse og ikke skade styrke i det hele tatt. Ledelsen oppmuntrer ofte office arbeidere til å ri sykler. Å sitte stille hele dagen foran datamaskinen fører til stagnasjon i sirkulasjonssystemet, og sykling løser dette problemet.

Nyttig sykling Hvordan ellers er sykling nyttig for menn?

 • Forbedret søvnkvalitet. Hyppige sykling fjerner stress hormonet kortisol fra kroppen, noe som fører til søvnløshet. En morgen bike ride, tvert imot, hjelper du våkner opp raskere.
 • Akselerasjon av metabolisme. Det er vanskelig ikke å legge merke til en økning i appetitten etter en sykkeltur. Men dette er et sikkert tegn på en akselerasjon av metabolismen, noe som forbedrer fordøyelsen av mat.
 • Økt utholdenhet. Hvis bike rides er vanlig, utholdenhet av kroppen vil øke. Og på grunn av dette, er den emosjonelle bakgrunn vil forbedre og mottakelighet for stress i løpet av arbeidsdagen vil reduseres.
 • Sunn vekttap. Er sykling nyttig for menn å gå ned i vekt? Absolutt, ja. De, som kvinner, er bekymret for ekstra pounds, og en sykkel bidrar til å drive bort fett. Og ikke bare i løpet av turen, men også i flere timer etter.
 • Bremse ned aldrende. Akselerert blodsirkulasjonen, fjerner skadelige giftstoffer og leverer næringsstoffer og oksygen til vevet. Og sykling hjelper kroppen til å produsere kollagen, og hindrer tidlig synligheten av rynker.
 • Vedlikeholde muskel tone. Fordelene med sykling for menn er å trene musklene. Og dette, i sin tur, er den rette veien til en vakker fysikk.
 • Redusere stress. Hvis du ønsker å distrahere deg selv og kaste overflødig ut av hodet – sykkelen vil hjelpe på dette. Det er verdt å kjøre minst et par kilometer – stemningen vil umiddelbart bli bedre.
 • Forbedre hjernens funksjon. Under sykling, blod og oksygen er mer aktivt levert til hjernen, noe som forbedrer hukommelse og stimulerer til kreativ tenkning.
 • For å redusere risiko for vaskulær og hjerte-og karsykdommer, redusere kolesterol nivåer.
 • Metning av kroppens celler med lite oksygen. Fordelene med sykling for menn er unektelig. På grunn av forbedring av blod forsyning i bekken organer, forebygging av leveradenom oppstår.
 • Forebygging av åreknuter. Rotasjon av pedalene fører blodet til aktivt å sirkulere gjennom fartøy, hindrer stagnasjon.
 • Trening av det vestibulære apparatet.
 • Tvungen ventilasjon av lungene. Når lungene er å jobbe på full kapasitet, kan du bli kvitt skadelige stoffer som kommer inn i kroppen med forurenset luft. Sykle oftere – og du vil forstå fra personlig erfaring med hva som er nyttig for menn å sykle.
 • Å redusere nærsynthet ved å trene øyet muskler.
 • Økt immunitet. Sykling er nyttig for menn som lider av sesongmessige sykdommer. Det er bevist at de som ikke har del med jern hest, hele året, som praktisk talt ikke har forkjølelse.
 • Spar tid og det er ingen parkering problemer. Hvis du tror at du kjøper en bil som vil løse alle problemer, så husk trafikk og tett parkeringsplasser. For menn, fordelene av en sykkel i denne saken er opplagt, og hvert år mer og mer representanter for sterkere sex forstå dette.
 • Å styrke familien og utvikling av barnet. Sykling er en aktuell form av fritid, kan det innebære at alle familiemedlemmer. Sunne og lykkelige familier som går i sykling er det beste bevis på at sykling er bra for både menn og sine kjære.

fordeler for menn Uavhengig av sosial status og bosted av en mann, sykling er både nyttig og nødvendig. Ikke spare tid til denne hobbyen, som er nødvendig for fysisk og psykisk helse. Vi garanterer at kroppen din vil takke deg!