Spørsmålet står rett og slett.

Enig, når det gjelder helsemessige forhold, vil de fleste menn ikke løfte en finger før noe virkelig viktig lider. Vel, alt under beltet er selvfølgelig en prioritet.

De sier at hvis du misbruker kommunikasjonen med en smarttelefon, kan du til og med sitte igjen uten et intimt liv. Tvister mellom sexologer fortsetter den dag i dag.

Men er de skumle historiene om oppvarming av testiklene så alvorlige? Eller er aktivt testosteron trygt?

Du må kjenne fienden ved synet

ulykkelig ungt par på soverommet

Erektil dysfunksjon – det er med dette skumle ordet menn er redde som ikke lar smarttelefonen komme ut av hendene. Generelt, jo nærmere enheten er alt viktig, jo verre er det for deg, noe som er logisk.

Smarttelefoner avgir selvfølgelig ultrafrekvent elektromagnetisk stråling, men utviklerne har tatt vare på forbruksraten. Som.

En av disse indikatorene er SAR (eller spesifikk absorpsjonshastighet), hvis hastighet er 2 W / kg. Vanligvis kommer sjelden noen til dette merket: de fleste smarttelefoner har SAR fra 0,5 til 1,0. Så alt er i orden her.

Forresten, en av de farligste smarttelefonene for helse er iTelefon 5s – 0,979 W / kg. Det rangerer tredje på listen over de mest skadelige smarttelefonene. HTC One Mini 2 er på første plass – 1,46 W / kg. Deretter kommer Nokia Asha 503 med 1,43 W / kg.

Hva sier forskerne?

Og forskere, langt fra tekniske standarder, sier det motsatte.

1. Ungarske urologer har undersøkt 300 menn som har en telefon i bukselommen i et år. Mengden sæd falt med en tredjedel, og kvaliteten led også.

Ikke klandre alt på smarttelefoner. Kanskje stress, røyking er skyld i alt, vel eller bare sliten, som det ikke skjer med. Som de sier, hvis du vil stå normalt, ikke glem regelmessig hvile og se på helsen din!

2. Leger fra Canada gjennomførte også et eksperiment, men denne gangen på feltmus. De ble regelmessig bestrålt med elektromagnetiske bølger som ligner mobilstråling i frekvens. Som et resultat sluttet musene å være interessert i hverandre, og testosteron i blodet falt.

3. Russiske forskere sto heller ikke til side, men de kjenner ikke igjen slike problemer. De tror at alkohol, stillesittende livsstil og stress vil skade ereksjon. Alt er bra i moderasjon, vet du.
Etter hvert

Generelt er emnet kontroversielt, men en ting er tydelig – varm opp viktige steder med smarttelefonen din. Selvfølgelig trenger du ikke å gå i en foliehatt, men det er verdt å gi deg en pause fra enheter. Bedre bruke denne tiden med kjæresten din, skjønner du, og ting vil gå oppoverbakke;)